Temple Run arrin në Windows Phone

Afërsishtë një vitë më parë, Temple Run fillojë për herë të parë në iOS dhe më vonë edhe në Android ndërsa tani ka arritur edhe versioni origjinal në platformën...

Temple Run arrin ne Windows Phone ITshqip

Afërsishtë një vitë më parë, Temple Run fillojë për herë të parë në iOS dhe më vonë edhe në Android ndërsa tani ka arritur edhe versioni origjinal në platformën Windows Phone, ose më saksishtë në Windows Phone 8.

Temple Run është indentike me versionet e tjera si iOS dhe Android, dhe së fundi Imagni ka lansuar edhe Temple Run 2 apo më saksishtë dy muajë më parë ndërsa versioni i parë, Temple Run, është lëshuar në vitin 2011 dhe për Windows Phone është vërtetë kohë e gjatë që është dashur të presë për këtë lojë.

Ndërsa sipas disa burimeve, Temple Run nuk është e vetmja lojë që është lëshuar për Windows Phone 8, por janë edhe disa të tjera si : Chaos Rings, Propel Man, Orcs Must Survive, Ruzzle, Fling Theory dhe Gravity Guy 2 e cila do vijë së shpejti.

Temple Run është në dispozicion vetëm në pajisjet që kanë të paktën 1GB RAM. /ITshqip

Categories
GamingLajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY