Top 10 aplikacionet e iOS për 2011

Viti 2011 ishte vit i suksesshëm për sistemin operativ iOS. App Store zyrtarisht ka kaluar 500.000 aplikacione brenda dyqanit të vet digjital dhe me ardhjen e iOS 5, zhvilluesit...

Viti 2011 ishte vit i suksesshëm për sistemin operativ iOS. App Store zyrtarisht ka kaluar 500.000 aplikacione brenda dyqanit të vet digjital dhe me ardhjen e iOS 5, zhvilluesit janë duke vazhduar të punojnë për të thyer kufinjtë e asaj që do të thotë, krjimi i një aplikacioni për celularë.

Ne kemi cekur 10 aplikacionet me të shkarkuara të iOS për vitin 2011, por janë aq shumë aplikacione në dyqanin e Apple sa që u desh të krijojmë edhe një listë të re./itshqip

1. Tweetbot

2. HBO Go

3. W.E.L.D.E.R.

4. Super 8

5. Grand Theft Auto 3

6. Songza

7. Infinity Blade II

8. Instacast

9. Mixel

10. AirPort Utility

/itshqip

Categories
Software

Dardani është autor në itshqip.com, i cili kohën e lirë e shfrytëzon për të shkruar, është student dhe është i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Ndiqe Dardanin në: Blog | Twitter | Facebook | Google+
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY