Top 5 artikujt më të lexuara në Itshqip për vitin 2010.

Ju faleminderit që ishit pjesë e Itshqip për po thuajse 1 viti të plotë. Itshqip gjithmon do të qëndron besnik ndaj vizitorëve të saj, dhe gjithmon do të ofroj...

Ju faleminderit që ishit pjesë e Itshqip për po thuajse 1 viti të plotë. Itshqip gjithmon do të qëndron besnik ndaj vizitorëve të saj, dhe gjithmon do të ofroj ndihmë dhe mbështetje të plotë për përdoruesit dhe shqiptarët.  Stafi i faqes itshqip.com ju uron gjith vizitorëve  dhe shqiptarëve ku do që ndodhen një vit ashtu siq ju don zemra.
Për mos të humbur më shum kohë do të  ju prezentojmë top5 artikujt më të lexuara për vitin 2010.

Top5.
http://www.itshqip.com/problem-me-usb-zgjidhja-ketu

Top4.
http://www.itshqip.com/kapet-hajduti-per-vetem-10-minuta-fale-nje-aplikacioni

Top3.
http://www.itshqip.com/khg-kosova-hackers-group-intervist-per-gazeten-tung-ne-zvicer

Top2.
http://www.itshqip.com/celulare-prej-1-milion-dollare

Top1.
http://www.itshqip.com/fillon-facebook-hacker-cup

RELATED BY