Top 5 smartphonet me të nxehtë për këtë verë!

Sipas disa kalkulimeve dhe sondazheve të hapura në internet, është krijuar një listë me 5 smartphonet më të nxehtë për këtë verë, kur themi “të nxehtë” nënkuptojmë, smartphonet më...

Sipas disa kalkulimeve dhe sondazheve të hapura në internet, është krijuar një listë me 5 smartphonet më të nxehtë për këtë verë, kur themi “të nxehtë” nënkuptojmë, smartphonet më të përdorur.

Ka pasur reagime të shumta për radhitjen e iPhone në këtë listë, por thjeshtë mund t’ua shpjegojmë, këto janë votat e njerëzve në sondazhin e hapur.

Numër 1: Samsung Galaxy S III

Numër 2: Nokia Lumia 900

Numër 3: HTC One Series

Numër 4: Apple iPhone 4S

Numër 5: Nokia 808 PureView

(dardankrasniqi)/itshqip

RELATED BY