Top brendet e 2011 në Twitter [infografikë]

Kohëve të fundit, Twitter ka filluar të përdoret mjaftë shumë për informata dhe evente të ndryshme, e veçanta e kësaj është se edhe shqiptarët kanë filluar ta përdorin Twitter-in,...

Kohëve të fundit, Twitter ka filluar të përdoret mjaftë shumë për informata dhe evente të ndryshme, e veçanta e kësaj është se edhe shqiptarët kanë filluar ta përdorin Twitter-in, dhe shumica e VIP-ave tanë tashmë e përdorin Twitter-in për të komunikuar më fansat e tyre.

HootSuite, mjet i Twitter dhe i mediave sociale, ofroi disa dëshmi për Twitter-in, ku janë përpiluar top 15 brendet e Twitter dhe në rezultati përfundimtar: Twitter është në krye të listës.

Vlerësimi i HootSuite nuk është bazuar tek ndjekësit, por në sasinë e kohës që brendet janë renditur në top 10 trending topics.

Pjesa tjetër e listës janë emra të njohur për ju si: Google, Facebook, Apple, McDonalds, Nike, MySpace, Nissan, Val-Mart, HP, NewsCorp, YouTube, NetFlix, Playstation dhe RIM./itshqip

RELATED BY