Toshiba Libretto W100

Këtë vit Toshiba feston një çerek shekulli nga fillimi i prodhimeve të laptopëve, kurse modeli Libretto nga viti 1996 fitoi një pasardhës i cili ka dy ekrane të ndjeshme...

Këtë vit Toshiba feston një çerek shekulli nga fillimi i prodhimeve të laptopëve, kurse modeli Libretto nga viti 1996 fitoi një pasardhës i cili ka dy ekrane të ndjeshme në prekje.

Toshiba Libretto W100 shfaq përmbajtjen përmes dy ekraneve 7 inçesh. Ekrani primarë është i vendosur në pjesën e sipërme, ndërsa ai sekundar në pjesën e poshtme mund të përdoret edhe si një tastier virtual, ose si një pjesë shtuese e atij primarë. Të dy ekranet kanë një rezolute prej 1024×600 piksel.

Ky laptop peshon diku dy kilogramë, dhe ka një procesorë Intel Pentium U5400, me një RAM memorie prej 2 GB, dhe një hard disk 320GB, poashtu kjo paisje nga Toshiba vjen me sistemin operativ Windows 7. Bateria siguron pesë orë punë të vazhdueshme dhe të pa ndërprerë.

Çmimi pritet të sillet diku rreth 1.000 $.

Për më shum shiko videon.

RELATED BY