Toshiba paralajmron 2 paisje te reja tablete

Drejtori i kompanisë Toshiba në Amerikë Jeff Barney ka theksuar se në fillim të vitit 2011 do të shpalosin në treg një pajisje të re tabletë. Barney dhe Reuters...

Drejtori i kompanisë Toshiba në Amerikë Jeff Barney ka theksuar se në fillim të vitit 2011 do të shpalosin në treg një pajisje të re tabletë. Barney dhe Reuters kanë dhënë me shumë informacione në lidhje me këto plane.

Puna në të vërtetë është se, Toshiba është duke i përgaditur planet për 2 pajisje tabletë. Modeli i parë do të jetë i bazuar në Windows 7 dhe do të jetë një tabletë me çmim më të lartë. Sipas spekulimeve të bëra thuhët se madhësinë e ekranit do ta ketë 10 inch dhe në të njejtën kohë do ti ketë 2 ekrane. Ndërsa modeli i dytë do të jetë i bazuar në sistemin Android dhe do të ketë çmim më të ulët për dallim nga modeli i parë. Barney thotë së te dy pajisjet do të jenë të dizajnuara në menyrë të përkryer duke theksuar se do të jenë pajisje multimediale duke mos dhënë informacione mbi dizajnin e pamjës se jashtme. Barney poashtu theksoi se gjatë këtij viti shitjet e laptop-ëve dhe kompiuterëve të Toshiba-së do të rritën reth 50 % .

RELATED BY