Traileri më i ri për Modern Warfare 3

Pas një periudhë të gjatë pa risi, Activision lëshuan trailerin e ri për Modern Warfare 3. Në periudhën e fundit videot nga Battlefield 3 ishin më aktuale ku kishim...

Pas një periudhë të gjatë pa risi, Activision lëshuan trailerin e ri për Modern Warfare 3. Në periudhën e fundit videot nga Battlefield 3 ishin më aktuale ku kishim harruar konkurentin më të madh Gall of Duty.

Në pjesën e re nga Call of Duty punojnë tri studio zhvilluese Infinity Wardm Raven Software dhe Sledgehammer Games. Loja pritet të shfaqet në treg më 8 nëntor, dhe do të jetën në dispozicion për PC, PS3, Xbox 360 dhe Wii.

RELATED BY