TshirtOS kyçet në rrjet, programohet, 100 përqind pambuk (video)

Një monitor LED, kamerë, mikrofon, zmadhues dhe një akselerometër, të gjitha të paketuara në një bluzë me mëngë të shkurtëra dhe të kontrolluara përmes telefonit tuaj të zgjuar? Ky...

Një monitor LED, kamerë, mikrofon, zmadhues dhe një akselerometër, të gjitha të paketuara në një bluzë me mëngë të shkurtëra dhe të kontrolluara përmes telefonit tuaj të zgjuar?

Ky është koncepti pas TshirtOS, një platformë që vishet për “vetëshprehje” që aktualisht ekziston vetëm si prototip. Ajo mund të tregoj tweets, të luaj video muzikore, të bëj fotografi nga lartësia e belit dhe t’i dërgoj ato në Instagram, dhe të zbatoj edhe shumë funksione të tjera.

Në CuteCircuit, që doli me këtë ide në bashkëpunim me (e paspjegueshme) Ballantine’s Whiskey, thonë se janë gati të testojnë produktin dhe të fillojnë prodhimin e gjërë të bluzës së zgjuar nëse ka interesim të mjaftueshëm. Bluza ende nuk ka faqe në Kickstarter, përshkrim definitiv të tipareve apo çmim, por duke u bazuar në historinë e CuteCircuit dhe videon e publikuar, besojmë se TshirtOS është diçka me tepër se një marifet marketingu për tërheqjen e adhuruesve të uiskit të famshëm – shikoni videon dhe gjykoni vet./itshqip

RELATED BY