Tumblr ndryshon pamjen në Android

Tumblr zbuloi të hënën ndryshime dramatike në aplikacionin e tyre në Android. Kjo platformë njoftoi se ka krijuar një dizajn krejtësisht ndryshe duke shtuar animacione të tjera postare, imazhe...

Tumblr ndryshon pamjen ne android Itshqip.com

Tumblr zbuloi të hënën ndryshime dramatike në aplikacionin e tyre në Android.

Kjo platformë njoftoi se ka krijuar një dizajn krejtësisht ndryshe duke shtuar animacione të tjera postare, imazhe më të shquara dhe disa përditësime tjera.

Tani Tumblr është në dispozicion në Google Play për Android, dhe gjithashtu ju mund të postoni çdo gjë si video, biseda, linqe, citime ,foto  apo ndonjë gjë tjetër. Ndërsa sa i përket komenteve deri tani kanë qenë thuajse të gjitha pozitive ku për më shumë mund ta shkarkoni atë në Google Play. / ITshqip

RELATED BY