Tumblr tani me mbi 100 milion bloga

Tumblr arrin mbi 100 milion blogje dhe mbi 44.6 milionë postime blogjesh duke përdorur këtë platformë. Tumblr kishte arritur sukses të madhë gjatë vitit 2012, ku ishte rradhitur në...

Tumblr me mbi 100 blogje ITshqip

Tumblr arrin mbi 100 milion blogje dhe mbi 44.6 milionë postime blogjesh duke përdorur këtë platformë.

Tumblr kishte arritur sukses të madhë gjatë vitit 2012, ku ishte rradhitur në njërën prej 10 uebfaqeve më të vizituara në botë.

Në Mars të këtij viti, kompania njoftoi se ka në plan për të futur reklama edhe  në platformën mobile në sistemet operative si Android dhe iOS kryesisht në muajin Qershor.

Tumblr është krijuar në vitin 2007 nga David Krap, dhe aktualisht ka mbi 167 punonjës dhe është në dispozicion në 12 gjuhë./ITshqip

RELATED BY