Turbo ofertë nga Telekomi i Kosovës

Telekomi i Kosovës ka lansuar ofertën me të re të quajtur “Turbo Ofertë” që përfshinë kombinimin e katër shërbimeve – TiKtv, TiKon, TiKtel dhe thirrje në Vala. Pakoja e...

Klikoni mbi foto për madhësinë origjinale.

Telekomi i Kosovës ka lansuar ofertën me të re të quajtur “Turbo Ofertë” që përfshinë kombinimin e katër shërbimeve – TiKtv, TiKon, TiKtel dhe thirrje në Vala.

Pakoja e re e “Turbo Ofertës” nga Telekomi i Kosovës përfshinë televizionin kabllor me programe atraktive, internet 4 herë më të shpejtë, deri 10.000 minuta bisedë falas në rrjetin e Telekomit të Kosovës dhe 400 minuta falas thirrje në Vala me 4 numra të përzgjedhur nga ju.

Edhe pas shpenzimit të 400 minutave falas nga TiKtel në Vala, të gjitha thirrjet tjera ndërmjet 4 numrave të përzgjedhur dhe telefonit tuaj fiks do të realizohen për vetëm 4 centë në minutë./itshqip

RELATED BY