Twitter do të cenzurojë tweets.

Twitter njoftoi ndryshime në përdorimin e tij, ndryshim i cili do ti mundësoj rrjetit social të cenzurojë tweets në disa shtete të caktuara. Ky ndryshim menjëher hyn në fuqi....

Twitter njoftoi ndryshime në përdorimin e tij, ndryshim i cili do ti mundësoj rrjetit social të cenzurojë tweets në disa shtete të caktuara. Ky ndryshim menjëher hyn në fuqi.

Sipas blogut zyrtar të Twitter, arsyeja për këtë veprim është se rrjeti social po përhapet shum më shum në shtete të cilat kanë politika të ndryshme kur bëhet fjalë për lirinë e fjalës dhe shprehjes. Si për shembull Twitter përmendi përmbajtjet pro-naziste të cilat janë të ndaluara në Gjermani dhe Francë.

Tweets e cenzuruar do të aplikohen vetëm në disa vende të caktuara, kurse përdoruesit dhe pjesa tjetër e botës tweets-at e dhënë do të kenë në dispozicion./itshqip

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY