Twitter me dizajn të ri

Me një shikim, ju mund të shihni gjithçka për një person. Sytë fillojnë ngadal në pjesën e sipërme, pastaj syri bie pak më poshtë tek kolona e majtë dhe...

Me një shikim, ju mund të shihni gjithçka për një person. Sytë fillojnë ngadal në pjesën e sipërme, pastaj syri bie pak më poshtë tek kolona e majtë dhe me pas edhe tek kolona e djathtë.

Tabi “Connect”, sidomos seksioni “Interactions” është tepër i vlefshëm, sepse ai tregon gjithçka për mua dhe ato që dikush ka thënë për mua.

Tabi “Discover” tregon se çfarë është duke u cicëruar për shumicën, dhe jep një vrojtim të pasur të asaj përmbajtje.

Klikimi në emrin e një përdoruesi hap një dritare të vogël. Kjo dritare është mini pamje e faqes se profilit të atij përdoruesi. Në atë dritare mund të shikoni cicërimat, ndjekësit, të ndjekurit nga ai person dhe disa informata tjera.

Poashtu jemi të kënaqur që tabi “Messages” është tek navigimi kryesor me një meny rrëshqitëse, së bashku me shkurtesat e tastierës.

Së fundi, faqja e cicërimave mori një ndryshim të madh. Më pëlqen që është shtuar edhe butoni “Follow” dhe disa shërbime tjera në mënynë rrëshqitëse.

Ne nuk jemi të sigurtë se a do të ketë ndryshime të mëtejshme, ne jemi të impresionuar me këtë dizajn të ri.

Më poshtë janë disa gjëra të reja që janë shtuar tani:

RELATED BY