Twitter së shpejti në Firefox OS

Firefox është platforma më e re për pajisje telefonike e lansuar në Kogresin Mobil Botëror të mbajtur në Barcelonë dhe pas lansimit Twitter njoftoi se së shpejti do krijoj...

Twitter Aplikacioni

Firefox është platforma më e re për pajisje telefonike e lansuar në Kogresin Mobil Botëror të mbajtur në Barcelonë dhe pas lansimit Twitter njoftoi se së shpejti do krijoj aplikacionin për këtë sistem operativ.

” Twitter do jetë në dispozicion për Firefox kur ajo të lansoi pajisjen e parë gjatë këtij viti ”  tha inxhineri nga Twitter,  Manuel Deschamps.  Aplikacioni do jetë i njëjtë si në pajisjet e tjera, pra me opcionet Home, Connect, Discover dhe me skedat.

Gjithashtu aplikacioni do mbështes edhe njërën prej karakteristikave të Firefox-it, të quajtur Web Activities. Kjo ju lejon përdoruesëve të postojnë foto nga aplikacionet e tjera që po ashtu mbështesin Web Activities, duke përfshirë edhe rregullimin e fotove përmes aplikacionit. /ITshqip

RELATED BY