Twitter tani ju sygjeron miq.

Nga sot në profilin tuaj në twitter do të gjeni sygjerime për njerz ose miq të interesuar që mund ti ndjekni. “Algoritmi i këtij opsioni, është ndërtuar nga ekipi...

Nga sot në profilin tuaj në twitter do të gjeni sygjerime për njerz ose miq të interesuar që mund ti ndjekni.

“Algoritmi i këtij opsioni, është ndërtuar nga ekipi ynë për eksperiencë të përdoruesve, sygjeron njerz të cilët mund ti ndjekni dhe që mund të jenë interesante për ju. Sygjerimet janë të bazuar në disa faktorë, përfshi këtu edhe njerz të cilet i ndjekni dhe ato gjithashtu juve. ” Twitter prezenton këtë opsion të shkëlqyer dhe të domozdoshme si mjet kryesisht për përdoruesit e rinj.

Disa sygjerime mund ti gjeni tek “Who to follow” djathtas në profilin tuaj, nën foton e profilit. Kështu që për sygjerime më shum ose më tepër, do të duhet të klikoni në “Find People” (lart menus) dhe pastaj Suggestions for You, dhe do të fitoni disa sygjerime per miq. Shembull, mua Twitter me sygjeron te ndjek disa perdorues shqiptare por gjithashtu edhe Bill Gejts.

Nëse nuk ju pëlqen ndonjë sygjerim mund të klikoni në Hide dhe ai përdorues nuk do të ju shfaqet përsëri.

Categories
Lajme

Albo eshte autor në Itshqip.com, i cili në kohën e lirë preferon të shkruaj, është një person i apasionuar pas Teknologjisë dhe Informatikës. Më shum është i përkushtuar për Sigurin në Internet, më saktësisht sigurinë në faqet e internetit dhe softuerëve.
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY