U zbuluan tabletët e ardhshëm të kompanis Dell.

Dell ka në plan që gjat vitit 2011 dhe 2012 të paraqes disa telefona të mençur dhe tabletë kompjuterë, ku disa prej tyre do të punojnë në sistemin operativ...

Dell ka në plan që gjat vitit 2011 dhe 2012 të paraqes disa telefona të mençur dhe tabletë kompjuterë, ku disa prej tyre do të punojnë në sistemin operativ Adroid ICe Cream, dhe Windows 8, zbulon Engadget duke thirur në një dokument sekret strategjik nga kompania Dell.

Sipas fotografisë më lartë me telefonat e mençur, dhe paisjet të cilat punojnë në sistemin e ardhshëm Android Ice Cream, do të shfaqen në fund të vitit 2011, ku i pari është me emrin Hancock dhe duket diçka interesant me një QWERTY tastier e cila tërhiqet. Deri atëherë Dell do të prodhon telefona me Windows Phone 7 sistem operativ.

Nga Dell tabletët do të shohim vazhdimin e Strak verzionit, ku po këtë verë do të publikohet edhe Gallo 10 inç tabletë i cili punon në Honeycomb, sistem operativ i dedikuar për tabletë kompjuterë. Pastaj vjen një Windows 7 tabletë, kurse në fillim të 2012 do të prezentohet Peju tabletë me Windows 8 sistemin operativ./itshqip.com

RELATED BY