Ubuntu 11.10 duket me të vërtetë bukur?

Verzioni më i ri i sistemit operativ Ubuntu, i quajtur Oneric Ocelot ose Ubuntu 11.10 duhet të jetë në dispozicion për shkarkim për disa ditë, më sakt më datën...

Verzioni më i ri i sistemit operativ Ubuntu, i quajtur Oneric Ocelot ose Ubuntu 11.10 duhet të jetë në dispozicion për shkarkim për disa ditë, më sakt më datën 13 tetor.

Në verzionin e ri ka disa risi, në mes tyre ka një verzion të ri të përmisuar të desktop Unity, qendrën Ubuntu software të ridizajnuar, janë shtuar disa standarde të reja të aplikacioneve siç janë imejll aplikacioni Thunderbird dhe mjeti për bekap, DeJa Dup, ekran të ri për login dhe shum stndarde tjera dhe përmisim të stabilitetit dhe performancës.

Nëse ju interesojnë dukja dhe mundësit e Oneuruc Ocelot, atëherë shikoni videon më poshtë./itshqip

RELATED BY