Urime 10 vjetori i aplikacionit iTunes.

Kur në vitin 2001, në këtë ditë, Stiv Xhobs prezentoi iTunes, jo çdo kush mund të kishte paramenduar se ky aplikacion do të jetë një nga mjetet themelore më...

Kur në vitin 2001, në këtë ditë, Stiv Xhobs prezentoi iTunes, jo çdo kush mund të kishte paramenduar se ky aplikacion do të jetë një nga mjetet themelore më të cilën Apple, duke përdorir .mp3 formatin do të ndryshojë industrin muzikore, dhe do të jëtë aplikacioni themelorë më të cilën Apple do të lidhë të gjitha tani paisjet e saja revulucionare, dhe do të mundëson blerjen e muzikave dhe aplikacioneve përmes internetit.

Në vend të një retrospektive, ndoshta është më mirë të shikohet prezentimi origjinal i iTunes në vitin 2001, video në të cilën drejtori i Apple, Stiv Xhobs, shpjegon iTunes, dhe idenë pas saj, për herë të parë.

Part1

Part2

RELATED BY