Usain Bolt, karakter i ri në Temple Run 2

Temple Run është njëra nga lojërat më të popullarizuar në treg qysh pas lansimit. Karakteret e ndryshme në lojë, që ju mundësojnë të shkoni në drejtimin që dëshironi përmes...

Temple Run është njëra nga lojërat më të popullarizuar në treg qysh pas lansimit. Karakteret e ndryshme në lojë, që ju mundësojnë të shkoni në drejtimin që dëshironi përmes tyre në mënyrë për t`iu shpëtuar mjamunëve në Temple Run dhe Temple Run 2 tani ju është bashkangjitur edhe një karakter i ri.

Usain Bolt, një karakter i ri në Temple Run 2

Imangi Studios apo zhvilluesit e lojës kanë prezantuar tashmë edhe një karakter të ri të ashtuquajtur ” Usain Bolt, që në të vërtetë ky person ka fituar dy herë medaljen e artë olimpike, i cili tani vjen në Temple Run 2 për të promovuar bashkë me ju provojenë e tij.

Njeriu më i shpejtë në botë tani është në dispozicion brenda një kohe të caktuar për 99 cent, i cili vjen si një krakter me aftësi të veqanta që përmban një mburojë dhe aftësin për të tërhequr monedhat.

Temple Run 2 është në dispozicion në Android, iOS dhe Amazon Kindle Fire,  i cili mund të shkarkohet në dyqanet përkatëse./itShqip

Categories
Gaming

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY