USB 3.0 PCI Express kartelë

USB 3.0 tani më është realitet por shumë kompjutera dhe pllaka amë ende nuk kanë porte që përkrahin USB 3.0. Por tani nëse keni kompjuterë personal atëherë zgjidhja është...

USB 3.0 tani më është realitet por shumë kompjutera dhe pllaka amë ende nuk kanë porte që përkrahin USB 3.0. Por tani nëse keni kompjuterë personal atëherë zgjidhja është kjo kartelë. E tëra qfarë ju duhet për këtë kartelë është një sllot PCI Express i lirë në pllakën amë. Pra nëse doni që ta keni USB 3.0 në kompjuterin tuaj atëherë ju duhet vetëm që ta bleni këtë kartelë  USB 3.0 nga Transcend.

Kjo kartelë instalohet mjaft lehtë, përkrahë versionin e fundit të sistemit operativ nga Microsoft, dhe vetëm duhet ta vendosni në lPCI Express dhe të shfrytzoni transferimin e skedarëve me një shpejtësi tepër të madhe. Shpejtësia e transferimit të skedarëve me USB 3.0 është dhjetë herë me e madhe se sa tek USB 2.0,mirëpo shumica e paisjeve sot nuk kerkojnë të keni USB 3.0 për funksionimin e tyre.

Kjo kartelë përkrahë të gjitha paisjet tjera që funksionojn me USB 3.0 ose USB 1.1, andaj përderisa  portet USB 3.0 të mos bëhen si porta standardë në kompjuterat personal, ju mund ta shfrytzoni këtë kartelë nëse doni të shfrytëzoni shpejtësinë e jashtëzakonshme të transferimit të skedarëve.

Categories
Hardware
4 Comments on this post.
 • nor
  19 May 2010 at 17:53
  Leave a Reply

  ku mundem me ble ?

 • nori
  19 May 2010 at 18:00
  Leave a Reply

  ku mundem me ble

 • Albo B.
  20 May 2010 at 04:39
  Leave a Reply
 • MiriMuca
  26 May 2010 at 14:02
  Leave a Reply

  kjo faqe do te jete nje nga faqet qe do te kete informacion te vlefshem

 • Leave a Reply

  *

  *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  RELATED BY