USB 3.0 po vjen në tabletë dhe smartphone

Deri në fund të vitit 2012 tabletët dhe smartphonet do pajisen me USB 3.0 të bazuar në microUSB, e cila do të lejoj transferimin e të dhënave më shpejtë...

Deri në fund të vitit 2012 tabletët dhe smartphonet do pajisen me USB 3.0 të bazuar në microUSB, e cila do të lejoj transferimin e të dhënave më shpejtë se sa e tanishmja, USB 2.0.

USB 3.0 teorikisht lejon transferimin e të dhënave deri në normën prej 625 MB/s, e cila është 10 herë më e shpejtë se USB 2.0, tek e cila norma e transferimit është 60 MB/s.

Pajisjet e ndjeshme të tilla si iPhone, iPod Touch, Samsung Galaxy, iPad, IdeaPad, do të jenë më të shpejta me ndihmën e USB 3.0./itshqip

RELATED BY