USB memoria më e rezistueshme në botë.

Kompania LaCie prezentoi USB memorin e quajtur XtremKey. Emri i produktit është plotësisht i merrituar, sepse bëhet fjalë për usb i dedikuar për përdoruesit më të pa pakujdeshëm, dhe...

Kompania LaCie prezentoi USB memorin e quajtur XtremKey. Emri i produktit është plotësisht i merrituar, sepse bëhet fjalë për usb i dedikuar për përdoruesit më të pa pakujdeshëm, dhe është paisje e rezistuar edhe në kushte tejet ekstreme.

Lacie XtremKey mund të rezistoj një rrezim nga 5 metra lartësi, të përballoj temperaturë prej -50 deri +200 gradë celzius dhe është i rezistueshem në ujë deri në thellsi prej 100 metrave.

Shtëpiza i paisjes është e përpunuar nga zinku, alumini, magneziumi dhe koper, si dhe është në form të një tubë metali me një tashësi prej 2 milimetrave, kurse sipas prodhuesit kjo është e mjaftueshme për të përballuar një presion të një kamioni prej 10 ton.

LaCie XtremKey, do të ofrohet me kapacitet prej 8 dhe 64 gigabajt, kurse në treg do të gjendet deri në gusht. Cmimet do të fillojnë nga 49,99 dollare e më sipër.

RELATED BY