Veçoritë e reja të Facebook vijnë në animacione (video)

Tajvanezët u kthyen përsëri! Këtë herë humoristët e Next Media Animation (NMA) janë përpjekur që ndryshimet me të fundit të Facebook t’i paraqesin me animacione. NMA ka marrë përditësimet...

Tajvanezët u kthyen përsëri! Këtë herë humoristët e Next Media Animation (NMA) janë përpjekur që ndryshimet me të fundit të Facebook t’i paraqesin me animacione.

NMA ka marrë përditësimet më të fundit nga konferenca F8 përfshirë edhe ndryshimin me të fundit (timeline) dhe tiparin e muzikës.

Si zakonisht, NMA është njëshi, shikojeni videon më poshtë./itshqip

RELATED BY