Viber lansohet në BlackBerry OS 5 dhe OS 7

Viber ka lansuar shërbimin e tij falas në BlackBerry OS 5 dhe OS 7, duke ju lejuar të dërgoni meshaze falas dhe thirrje falas në rrejtin 3G dhe përmes...

Viber ne BlackBerry ITshqip

Viber ka lansuar shërbimin e tij falas në BlackBerry OS 5 dhe OS 7, duke ju lejuar të dërgoni meshaze falas dhe thirrje falas në rrejtin 3G dhe përmes Wi-Fi -it.

Viber tani është në dispozicion në Android, BlackBerry OS 10, iOS, Nokia S40, Symbian OS dhe Windows Phone. Çuditërisht, BlackBerry OS 6 nuk mbështet këtë aplikacion për shkak kufizimeve teknike.

Ndoshta tingëllon çuditërisht përse mbështet OS 5 dhe OS 7, por BlackBerry ka pasur interesim mjaftë të madhë për Viber që prej 15000 regjistrimeve që janë bërë në BlackBerry qdo ditë. Dhe kjo e dërgon aplikacionin në 175 milionë përdorues në mbarë botën në të gjitha platformat.

Siq e shikoni Viber ka filluar lansimin në të gjitha platformat e popullarizuara dhe ndoshta do arrijë edhe shërbimin VoIP në tregun e telefonis mobile.

RELATED BY