Viber sjell dizajn të ri në iOS

Versioni i fundit i Viber-it në iOS sjell një dizajn të ngjashëm me pamjen e përgjithshme të iOS 7. Po ashtu, ky version përveq dizajnit sjell një numër të...

Viber sjell dizjan të ri në iOSVersioni i fundit i Viber-it në iOS sjell një dizajn të ngjashëm me pamjen e përgjithshme të iOS 7. Po ashtu, ky version përveq dizajnit sjell një numër të madh karakteristikash të reja.

Njëra prej tyre është mundësia për bllokimin e një numri ose kontakti nga thirrjet apo mesazhet. Kompania tani ju lejon të dërgoni video-meshazhe të gjata dhe foto  dhe të shumta video brenda të njëjtës kohë.

Natyrisht, ky përditësim gjithashtu rregullon problemet që përdoruesit kanë pasur me versionin e kaluar dhe një numër të madh të hapësirave apo lëshimeve të bëra tek ky aplikacion.

Ky përditësim ka një madhësi prej 37.2MB dhe mund të shkarkohet duke klikuar në linkun e mëposhtëm./itShqip

Shkarko Viber

Categories
Software

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
No Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY