Dizajnimi i një Uebi statik me HTML & CSS

Përshëndetje për të gjithë anëtarët e forumit ITshqip.com Mora pak kohë që të krijoj disa video ( tutoriale ) rreth dizajnimit të një uebi statik me HTML dhe CSS,...
Dizajnimi i një Uebi statik me HTML & CSS

Dizajnimi i një Uebi statik me HTML & CSS

Përshëndetje për të gjithë anëtarët e forumit ITshqip.com

Mora pak kohë që të krijoj disa video ( tutoriale ) rreth dizajnimit të një uebi statik me HTML dhe CSS, pra gjithësej janë 8 video ( rreth 1 orë e 40 minuta ), shpresoj që t’iu ndihmojë fillestarëve sadopak në fushën e ueb dizajnimit.

Shpresoj që në një të ardhme të shkurtër ti bëjë disa video më të avancune në fushën e ueb dizajnit dhe të jenë të sqaruara edhe me zërim, në mënyrë që të jenë më të kuptueshme për shikuesit e videove.

Part 1

 Part 2

 Part 3

 Part 4

 

Pjeset tjera te mesimeve mund ti shikoni tek forumi permes lidhjes se meposhtme:

http://forum.itshqip.com/threads/video-dizajnimi-i-nj%C3%AB-uebi-statik-me-html-css.37340/

RELATED BY