Video Lojrat më të Piratuara për Vitin 2010.

Call of Duty:Black Ops është video loja më e Piratuar për vitin 2010 ku sipas statistikave të TorrentFreak janë shkarkuar ilegalisht afër 4 milion kopje për 1 muaj, por...

Call of Duty:Black Ops është video loja më e Piratuar për vitin 2010 ku sipas statistikave të TorrentFreak janë shkarkuar ilegalisht afër 4 milion kopje për 1 muaj, por kjo aspak nuk ka penguar që Call of Duty:Black Ops të thyej rekordet e shitjes ku për një javë ka shitur afër një bilion kopje.

TorrentFreak ka paraqitur rezultate e Video Lojrave më të Piratuara për vitin 2010 në platformen : Pc, Xbox 360 dhe Wii.

Ja si duken në formë tabelare.

RELATED BY