Video: Super autobusi në duart e një sheiku.

Me siguri do të ishte bukur të ju mirëpret një autobus i tillë në stacionin tuaj lokal. Edhe pse më shum duket si diçka që doli nga fabrika e...

Me siguri do të ishte bukur të ju mirëpret një autobus i tillë në stacionin tuaj lokal. Edhe pse më shum duket si diçka që doli nga fabrika e Lamborghini, superbusi është i prodhuar në Holandë në Institution për teknologji në Delft, i udhëhequr nga Wubbo Ockels ish astronaut dhe ekspert i Formula 1.

Super autobusi mund të bart 23 pasagjerë, mund të arrijë një shpejtësi prej 250 kilometrave në orë, kushton pak më shum se 8 milionë euro dhe është në pronësi të një sheiku nga Emiratet e Bashkuara Arabe, shkruan Daily Mail. Eshtë i krijuar me materiale ultra të lehta, përfshi këtu edhe aluminium, fibër karboni, polikarbonat etj. I gjatë është 15 metra, kurse i gjerë 2,5 metra. Shikoni videon për më shum.

VIDEO:

RELATED BY