Vimeo publikoi aplikacion për iPad, Android dhe Windows Phone

Video shërbimi Vimeo, i cili është ngjajshëm si youtube, por me përmbajtje ose cilësi shum më të mir, në CES publikoi aplikacion mobil për gjith platformat mobile, duke përfshi...

Video shërbimi Vimeo, i cili është ngjajshëm si youtube, por me përmbajtje ose cilësi shum më të mir, në CES publikoi aplikacion mobil për gjith platformat mobile, duke përfshi këtu edhe përmisimin e iOS aplikacionit, që tani funksionon edhe për iPad.

Aplikacioni për gjith platformat përmban shikueshmëri të videove, opsione për shpërndarje në rrjetet sociale, vendosjen e komenteve, si dhe ngarkimin ose publikimin e videove.

Vimeo zyrtare për iOS, ANdroid dhe Windows Phone së shpejti do të mund të shkarkohet edhe nga dyqanet përkatëse./itshqip

RELATED BY