Vine tani edhe në Windows Phone

Përdoruesit e Android dhe iOS që një kohë të gjatë kanë aftësi për të përdorur aplikacionin Vine, ndërsa tani edhe përdoruesit e Windows Phone do kenë mundësi për të...

Vine arrin edhe në Windows Phone

Përdoruesit e Android dhe iOS që një kohë të gjatë kanë aftësi për të përdorur aplikacionin Vine, ndërsa tani edhe përdoruesit e Windows Phone do kenë mundësi për të instaluar këtë aplikacion në pajisjet e tyre.

Sipas disa lajmeve, Vine do lansohej kur Nokia të debutoi modelin e fundit, Lumia 1020, dhe me të do vijnë edhe aplikacionet e tjera si Flipboard dhe Path.

Chris Weber, kreu i shitjeve globale dhe marketingut për Nokia, konfirmoi se platforma për shpërndarjen e videove do  jetë në dispozicion më vonë pas debutimit të Lumia 1020, e cila tashmë është lansuar./itShqip

RELATED BY