VLC kthehet përsëri në iOS

VLC Media Player është një aplikacion që u kthye në App Store pas dy viteve, i cili ju mundëson përdoruesve të iOS të shikojnë thuajse çdo format të videove...

VLC kthehet përsëri në iOSVLC Media Player është një aplikacion që u kthye në App Store pas dy viteve, i cili ju mundëson përdoruesve të iOS të shikojnë thuajse çdo format të videove në pajisjet e tyre.

Me daljen e versionit popullor në Desktop, VideoLAN VLC u lansua në muajin Tetor të vitit 2010 edhe në App Store, por pas disa problemeve  me licencim ishte larguar nga iOS dy muaj pas lansimit.

Tani problemet me licencim janë zgjedhur dhe aplikacioni është aktualisht në dispozicion për iPhone dhe iPad.

Një grumbull funksione të reja janë shtuar duke përfshirë mbështetjen e AirPlay, rrjetit, mbështetjen e titrave, shikimin e çdo formati të pajisjeve me iOS, rifillimin e muzikave edhe në prapavijë etj./itShqip

RELATED BY