VLC për Android, shumë shpejtë zyrtar?

Është e sigurt që përdoruesit e Android kanë pritur kohë të gjatë për një version zyrtar të VLC Media Player, dhe tani duket se nuk do të duhet të...


Është e sigurt që përdoruesit e Android kanë pritur kohë të gjatë për një version zyrtar të VLC Media Player, dhe tani duket se nuk do të duhet të presin edhe shumë pasi që edhe pak erdhi fundi.

Në fakt, një mesazh që u dërgua në @VideoLAN në Twitter bënë një parashikim të arritjes së shpejtë të versionit zyrtar të VLC Media Player. Në këtë moment, faqja e VLC për Android tregon se versioni zyrtar është ende në zhvillim e sipër, prandaj përdoruesve të Android ju mbetet të pritet edhe pak.(dardankrasniqi)/itshqip

RELATED BY