Vrima në Internet Explorer, lejohet që të ekzekutohet kod malicioz.

Microsoft ka lëshuar 9 arnime që mbyllë 21 vrima sigurie ne Internet Explorer. Microsoft  poashtu paralajmëron të gjith shfrytëzuesit e Internet Explorer se duhet urgjentisht të shkarkojnë këto arnime...

Microsoft ka lëshuar 9 arnime që mbyllë 21 vrima sigurie ne Internet Explorer. Microsoft  poashtu paralajmëron të gjith shfrytëzuesit e Internet Explorer se duhet urgjentisht të shkarkojnë këto arnime në mënyrë që të mbrohen nga sulmet e hakerëve të cilët shfrytëzojne këto vrima sigurie.

Këto janë arnime kritike, që mbyllin vrimat në Windows, Internet Explorer, .NET Framework, dhe Silverlight. Ky përditësim është etiketuar si ‘kritik’ për Internet Explorer 7, Internet Explorer 8, dhe Internet Explorer 9.

MS12-008 – Vrimë në Windows Kernel-Mode Drivers lejon ekzekutimin e kodit malicioz (2660465)

MS12-010 – Përditësimë për Internet Explorer (2647516)

MS12-013 – Vrimë në Librarinë C Run-Time lejon ekzekutimin e kodit malicioz (2654428)

MS12-016 – Vrimë në .NET Framework dhe Microsoft Silverlight lejon ekzekutimin e kodit malicioz (2651026)

MS12-009 – Vrimë në Ancillary Function Driver lejon eskalimin e privilegjeve (2645640)

MS12-011 – Vrimë në Microsoft SharePoint lejon eskalimin e privilegjeve (2663841)

MS12-012 – Vrimë në Color Control Panel lejon eskalimin e provilegjeve (2643719)

MS12-014 – Vrimë në Indeo Codec lejon ekzekutimin e kodit malicioz (2661637)

MS12-015 – Vrimë në Microsoft Visio Viewer 2010 lejon ekzekutimin e kodit malicioz (2663510)

Autori Zyklon.

RELATED BY