Wallpapers, Ringtones dhe S-Voice të Samsung Galaxy S4

Së fundi janë publikuar Ringtones, Wallpapers HD, dhe S-Vocie të pajisjes së gjeneratës së fundit nga Samsung,  Galaxy S4. Këto mund ti përdorni në pajisjet si në Samsung Galaxy...

Galaxy S4 Wallpapers ITshqip.Com

Së fundi janë publikuar Ringtones, Wallpapers HD, dhe S-Vocie të pajisjes së gjeneratës së fundit nga Samsung,  Galaxy S4.

Këto mund ti përdorni në pajisjet si në Samsung Galaxy S3, pasi që janë thuajse të njëjtë por mund ti përdorni edhe në smartphone-in tuaj.

Galaxy S4 ka shtatë Wallpapers të kualitetit të plotë HD të cilat mund ti shkarkoni më poshtë, po ashtu edhe S-Voice janë në dispozicion për ti shkarkuar dhe ja vlen të përmendet se S-Voice është ende i bazuar në Vlingo, asistentin personal të kompanisë. Ju mund ti shkarkoni ato në linqet më poshtë./ITshqip

Galaxy S4 ITshqip (7)Galaxy S4 ITshqip (1)Galaxy S4 ITshqip (2)Galaxy S4 ITshqip (3)Galaxy S4 ITshqip (4)Galaxy S4 ITshqip (5)Galaxy S4 ITshqip (6)

RELATED BY