Wave me virus gratis.

Një pjesë e pronarëve krenar të Samsung Wave, pavarsisht nga telefoni i zbukuruar me një harduer të fuqishëm, fituan dhe kartela memorike të pajisura me virusë. Një pjesë e...

Një pjesë e pronarëve krenar të Samsung Wave, pavarsisht nga telefoni i zbukuruar me një harduer të fuqishëm, fituan dhe kartela memorike të pajisura me virusë.

Një pjesë e blersëve të telefonit të mençur Samsung S8500 Wave, përveç telefonit të rri me ekran të ndjeshëm në prekje dhe harduer të fuqishëm, fituan edhe disa mundësi te padëshiruara. Bëhet fjalë për virusin Win32/Heur i cili shfaqet në formën e një skedari slmvsrc.exe tek microSD kartelës i cili vjen së bashku me paisjen Wave S8500.

Kur bëhet lidhja e telefonit celular(S8500) me sistemin operativ Windows, në mënyrë automatike infektohet kompjuteri, duke supozuar në atë se përdoruesi nuk ka mbrojtje adekuate nga antivirusë, ku ka mundësin për Auto-run.

Samsung është në dijeni për këtë lëshim, dhe po mundohet ta zgjidh problemin sa më shpejtë që është e mundur, kjo kompani po mundohet gjithashtu te zbutë sadopak edhe tensionin që është krijuar.

RELATED BY