WhatsApp arrin 250 milionë përdorues

WhatsApp tani ka më shumë se 250 milion përdorues aktiv brenda muajit dhe kjo e vendos WhatsApp-in në të njëjtin vend si shërbimet  e tjera si Linkeln, i cili...

whatsapp arrin 250 milion perdorues ITshqip

WhatsApp tani ka më shumë se 250 milion përdorues aktiv brenda muajit dhe kjo e vendos WhatsApp-in në të njëjtin vend si shërbimet  e tjera si Linkeln, i cili ka më shumë se 225 milion antarë, dhe Twitter, i cili kaloi shifrën 200 milionë në Dhjetor të vitit të kaluar, por ka gjasa se disa llogari nuk janë aktive tek ky rrjetë social.

WhatsApp u lansua në vitin 2009 dhe iu lejon përdoruesve të dërgojnë mesazhe falas nëpër të gjitha platformat kryesore mobile. Më parë gjatë këtij muaji, WhatsApp njoftoi përmes një posti në Twitter se kishte arritur një rekord tjetër ditor:

WhatsApp INC

Është përfolur se Google dhe Facebook do blejnë WhatsApp-in me 1 miliard dollar, por shefi i kompanisë ka mohuar në çdo mënyrë interesin për shitjen e kësaj platforme./itShqip

RELATED BY