WhatsApp dyfishon numrin e përdoruesve aktiv brenda 10 muajve

Shefi i aplikacionit WhatsApp, Jan Koum njoftoi të hënën se platforma për dërgimin e mesazheve tani ka arritur 430 milion përdorues aktivë. Vlera është rritur për 200 milion që...

WhatsApp dyfishon numrin e përdoruesve aktiv brenda 10 muajve

Shefi i aplikacionit WhatsApp, Jan Koum njoftoi të hënën se platforma për dërgimin e mesazheve tani ka arritur 430 milion përdorues aktivë. Vlera është rritur për 200 milion që nga prilli i vitit 2013, që do të thotë se përdoruesit janë dyfishuar për më pak se një vit.

Po ashtu, numri i meshazheve të dërguara dhe të marrura është rritur nga 20 miliard në ditë në 50 miliardë në ditë.

Dërgimi i meshazheve private vetëm se është duke u rritur kohëve të fundit sidomos në rrjetet sociale si Twitter, Facebook, Instagram, Snapchat dhe WhatsApp./ITshqip

RELATED BY