WhatsApp tani ka 400 milionë përdorues aktiv

Jan Koum, shefi kryesor i aplikacionit WhatsApp njoftoi se shërbimi i famshëm për mesazhe tani ka rreth 400 milionë përdorues aktiv në të gjithë globin. Në një postim, Jan...

whatsapp arrin 250 milion perdorues ITshqip

Jan Koum, shefi kryesor i aplikacionit WhatsApp njoftoi se shërbimi i famshëm për mesazhe tani ka rreth 400 milionë përdorues aktiv në të gjithë globin.

Në një postim, Jan pohoi se WhatsApp vetëm brenda katër muajve të fundit ka shtuar 100 milionë përdorues. Por më e rëndësishmja nuk është numri i njerzëve të regjistruar në WhatsApp, por numri i përdoruesve ativ.

” WhatsApp ka 50 puntorë, dhe shumica prej tyre janë inxhinierë. Ne kemi arritur në këtë pikë pa shpenzuar asnjë dollarë në fushën e marketingut të aplikacionit. Ne jemi këtu për njerëzit që ndajnë ngjarjet përmes WhatsApp-it të tyre me shokët, bashkëpuntorët, miqët apo të dashurit, ngjarje që ne kemi dëshirë për t’i ndëgjuar. ” tha Jan Koum. /itShqip

RELATED BY