Wikipedia me aplikacion zyrtar për Android

Wikipedia hargjoi pak kohë në këtë aspekt, por ja që ky është fundi. Wikipedia ka lansuar aplikacionin e vet zyrtar për sistemin operativ Android, i cili tani është në...

Wikipedia hargjoi pak kohë në këtë aspekt, por ja që ky është fundi. Wikipedia ka lansuar aplikacionin e vet zyrtar për sistemin operativ Android, i cili tani është në dispozicion në Android Market.

Aplikacioni ka aftësi të ruaj artikujt që juve ju pëlqejnë, të cilët mund t’i lexoni edhe edhe më vonë offline. Gjithashtu ky aplikacion ju ofron kërkim ne të gjitha gjuhët dhe vendet e botës, dhe një opsion të lehtë për shpërndarjen e artikujve.

Aplikacioni i Wikipedia është në versionin e saj të parë, kështu që ju mund të prisni përvoja dhe karakteristika të reja, të cilat do të jenë në dispozicion në të ardhmen. Aplikacioni mund të shkarkohet falas në Android Market./itshqip

RELATED BY