Windows 10 vjen gjatë verës së 2015?

Në muajin Shtator, kur Microsoft prazantoj Windows 10, kompania tha se do të lansojë versionin e ardhshëm të sistemit operativ vonë gjatë vitit 2015. Këtë javë, shefi operativ i...

Windows 10 vjen gjatë verës së 2015

Në muajin Shtator, kur Microsoft prazantoj Windows 10, kompania tha se do të lansojë versionin e ardhshëm të sistemit operativ vonë gjatë vitit 2015. Këtë javë, shefi operativ i Microsoft-it, Kevin Turner ofroj më shumë detaje të rëndësishme, duke thënë se është në plan që një pamje për zhvilluesit të jetë në dispozicion në verën e hershme. Kështu që në fund të verës ose në fillim të vjeshtës, Microsoft do të lansojë Windows 10 për të gjithë përdoruesit. Gjërat mund të ndryshojnë, por sigurisht që ITshqip do ju njoftojë deri atëherë.

Ashtu siç është raportuar, Microsoft është tashmë duke testuar Windows 10 edhe në telefonat e mençur. Gjigandi elektornikë Redmond konfirmoj që të gjitha pajisjet e mençura Lumia me Windows Phone 8 do të përditësohen me Windows 10, transmeton ITshqip.

Bazuar nga ZDNet, fillimisht një pamje e Windows 10 për telefona do të shfaqet nga Microsoft në fund të Janarit të 2015. Ky sistem operativ nuk do të punojë vetëm në Windows Phone, por edhe në tabletat nga ARM dhe Intel./itShqip

Categories
Lajme

Arsimi është autor në portalin ITshqip, ku shkruan rreth informatikës dhe zhvillimeve që ndodhin në fushën e teknologjisë. Është i përqendruar më shumë në industrinë e telefonave të mençur dhe sulmet që ndodhin në internet. Ndiqe në : Facebook | Twitter
One Comment

Leave a Reply

*

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

RELATED BY