Windows 8, në tetor?

Ne të gjithë e dimë se Windows 8 do të publikohet në fund të këtij viti, por nëse iu besojmë burimeve të Bloomberg – sistemi operativ Windows 8 do...


Ne të gjithë e dimë se Windows 8 do të publikohet në fund të këtij viti, por nëse iu besojmë burimeve të Bloomberg – sistemi operativ Windows 8 do të publikohet në muajin tetor.

Sipas raportit të lëshuar nga Bloomberg, Microsoft gjithashtu është thënë se është duke pritur një ngjarje më partnerët e industrisë në fillim të prillit për të përcaktuar strategjinë e saj të lansimit për Windows 8 dhe për të dhënë më shumë detaje mbi datën dhe marketingun.

Si zakonisht, Microsoft nuk pranoi të komentonte për raportin e lëshuar kështu që ne nuk do të dimë asgjë deri në prill ose tetor./itshqip

RELATED BY