Windows 8 nuk do të mbështesë DVD

Microsoft publikoi një lajm se sistemi i ri operativ Windows 8 nuk do të vjen me Windows Media Center, siç ishte rasti me verzionet e mëparshme të Windows. Përdoruesit...

Microsoft publikoi një lajm se sistemi i ri operativ Windows 8 nuk do të vjen me Windows Media Center, siç ishte rasti me verzionet e mëparshme të Windows. Përdoruesit do të duhet veçmas të blejnë Windows Media Center.

Interesante,  nëse përdoruesit dëshirojn të blejnë Windows Media Center, fillimisht do të duhet të kalojn nga Windows 8 Basic në atë Windows 8 Pro. Windows 8 Basic do të ketë Windows Media Player por nuk të mbështesë DVD. Ky veprim nga Microsoft tregon se e ardhmja e disqeve fizike me të vërtet rezikohet.

Microsoft akoma nuk ka zbuluar se sa do të jetë çmimi për të kaluar nga Basic në Windows 8 Pro, dhe Windows Media Center./itshqip

RELATED BY