Windows 8, pa start?

Pas lansimit të versionit Consumer Preview të Windows 8, është vërejtur se tipari shumë vjeçar është larguar, pra butoni Start nuk ekziston në Windows 8, për dallim nga versionet...


Pas lansimit të versionit Consumer Preview të Windows 8, është vërejtur se tipari shumë vjeçar është larguar, pra butoni Start nuk ekziston në Windows 8, për dallim nga versionet Windows 95, 98, XP, Vista dhe Windows 7.

Megjithatë edhe pa butonin Start, ju do të mësoheni shpejtë të punoni më Windows 8, pasi që ky sistem operativ është shumë i lehtë në përdorim. Pra, erdhi koha që ti themi lamtumirë edhe butonit Start, sepse teknologjia po përparon dhe butoni Start kishte dalë nga moda./itshqip

RELATED BY