Windows Key’s ?

Ne Kete Tutorial Do Te Mesoni Disa Nga Key ( Qelesat ) e Windows qe Mundeson Rrugen me Te Shpejt per Hapjen e Ndonje Aplikacioni . Per Te Ndodhur...

Ne Kete Tutorial Do Te Mesoni Disa Nga Key ( Qelesat ) e Windows qe Mundeson Rrugen me Te Shpejt per Hapjen e Ndonje Aplikacioni .

Per Te Ndodhur Kjo Gje , Ne Duhet qe Butonin windows Imazh Ta Kombinojm Me Butonat Tjere Ne Tastiere .

 

 • Windows Key Imazh – Mundeson Hapjen e Menus Start
 • ImazhF1 – Mundeson Hapjen e Windows Help
 • ImazhM – Mundeson Minimizimin e Te Gjitha Dritareve Te Hapura
 • ImazhR – Mundeson Hapjen e Run-it
 • ImazhL – Mundeson Mbylljen e Kompjuterit ( Lock )
 • Imazh + Pause/Break – Mundeson Hapjen e System Properties
 • ImazhShift + M – Mundeson Restore Te Te Gjitha Dritareve Te Minimizuara
 • ImazhD – Mundeson Kalimin ne Desktop ( Automatikisht Minimizohen Dritaret ) .
 • ImazhD – Mundeson Rrikthimin e Dritareve Ne Gjendje Te Meparshme , Pra Kur Shtypim Per Her Te Dyte .
 • ImazhE – Mundeson Hapjen e Dritares se re Te Explorerit
 • ImazhF – Mundeson Hapjen e Aplikacionit Find ose Search
 • ImazhTAB – Task Bar
 • ImazhU – Mundeson Hapjen e Dritares Ease Of Acess Center
 • ImazhAlt + Enter – Per te Startuar Windows Media Center
 • Imazh – Mundeson Maximize Per te gjitha Dritaret Aktive
 • Imazh – Per Restore Te Te Gjitha Dritareve Aktive
 • ImazhS – Per Te Bere 1 ScreenShot per OneNote
 • ImazhShift + N – Per Te Hapur OneNote
 • ImazhSpacebar – Per Te Aktivizuar Aero Peek
 • ImazhX – Mundeson Hapjen e Windows Mobility Center

 

Ka Ende , Por Nuk I Kam Paraqitur Te Gjitha Sepse Shum Prej Tyre Ngjasojn Me Njera Tjetren Per Nga Funksioni .

Si Dhe Ja Ketu , Disa Kam Paraqitur ne Menyre Grafike :

Imazh

Ky artikull është dërguar përmes formës që ndodhet tek forumi. Autori i këtij teksti është z3r0.al.

 

RELATED BY