Windows Marketplace me 60.000 aplikacione

Në qoftë se arsyeja juaj kreyesore e përdorimit të platformave tjera dhe jo e Windows Phone ka qenë se Windows Phone nuk kishte aplikacione të mjaftueshme, tani nuk keni...


Në qoftë se arsyeja juaj kreyesore e përdorimit të platformave tjera dhe jo e Windows Phone ka qenë se Windows Phone nuk kishte aplikacione të mjaftueshme, tani nuk keni nevojë të mërziteni, Windows Marketplace ka kaluar shifrën prej 60.000 aplikacione.

Kjo është në njëfarë mënyre mahnitëse, duke pasur parasysh se para 25 ditëve Windows Marketplace kishte vetëm 50.000 aplikacione.

Ndërsa Marketplace ka për të bërë ende një rrugë të gjatë për të kaluar platformën Android me 400.000 aplikacione dhe Apple me më shumë se gjysëm milioni aplikacione. Me këtë ritëm deri në fund të vitit ajo do të arrijë shifrën prej 100.000 aplikacione./itshqip

RELATED BY