Windows Phone 7 Mango vjen për “dy javë”

Microsoft në blogun e tijë Windows Phone blog, zbuloi se përmisimet e fundit të sistemit operativ mobil do të sjellin shumë risi, Mango, që do të shhfaqet për “dy...

Microsoft në blogun e tijë Windows Phone blog, zbuloi se përmisimet e fundit të sistemit operativ mobil do të sjellin shumë risi, Mango, që do të shhfaqet për “dy javë”. Eshtë plotësuar edhe lista më e re për e përmisimeve që janë në dispozicion.

Gjatë kohës së prezentimit zyrtar të Windows Phone 7.5 pëmisimeve, çdo telefon me Windows do të fitojë softuerë nga prodhuesi i telefonit, thotë Erik Hautala nga Microsoft, që do të jetë i përshtatshëm sipas firware të telefonit dhe aplikacioneve që do të punojnë në Mango.

Microsoft paralajmëroi që duhet shmangur instalimet e kopjeve jozyrtare ose të vjedhura të softuerit Windows Phone. Rekomandimet nga Microsoft janë dhënë për të shmangur “bootleg përmisimet dhe mjetet shtëpiake”./itshqip

 

RELATED BY