World of Warcraft: Cataclysm u bë hit.

Për vetëm dy ditë pas publikimit të video trejlerit World of Warcraft: Cataclysm, kjo video është shikuar më shum se 2 milion herë. Megjithatë pritet që video të bëhet...

Për vetëm dy ditë pas publikimit të video trejlerit World of Warcraft: Cataclysm, kjo video është shikuar më shum se 2 milion herë. Megjithatë pritet që video të bëhet edhe më shum hit sepse loja masive online e World of Warcraft ka më shum se 12 milion lojtarë në gjith botën.

Ajo çfarë është tërheqës në video dhe në zgjerimin e saj të tretë, është se përveq që do të prezento dy raca të reja, dhe sfida të rreja për lojtarët, Blizzard do të bëj një ridizajn të plotë në botën virtuale Azeroth, me cka në një far mënyre do të ju sjellë gejmerëve pothuajse një lojë të re.

World of Warcraft: Cataclysm do të lëshohet në shitje më 7 dhjetor.

RELATED BY