World of Warcraft feston ditëlindjen e 7 me reklamë të Chuck Norris

Pikërisht shtatë vite më parë, më 23 nëntor, Blizzard filloi projektin e tyre tashmë më të njohur World of Warcraft. Që nga atëherë kaluan shtatë vite të pabesueshme. Për...

Pikërisht shtatë vite më parë, më 23 nëntor, Blizzard filloi projektin e tyre tashmë më të njohur World of Warcraft. Që nga atëherë kaluan shtatë vite të pabesueshme.

Për ditëlindjen e shtatë të WOW, Blizzard shpërbleu lojtarët e tyre me një letër të vogël token, duke ju falimenderuar për besimin e dhënë. Gjëja më interesante për ditëlindjen e WoW ishte reklama televizive e cila është me të madhin dhe gjithmon mbreselënësin Chuck Norris. Në këtë reklamë Chuck Norris luan melee hunter (lojtarët e WoW e dinë për çfar bëhet fjalë).

Për fund dëshirojmë të ju përkujtojmë me të gjitha vazhdimet e WoW, duke u nisur nga Buring Crusade, Wrath of The Lich King dhe Cataclysm:

 

RELATED BY