Xhibitionist – Jahti më super luksoz në botë (Video)

Ky super jaht luksoz është dizajnuar nga kompania Grey Designs, dhe është i gjatë 75 metra dhe paraqet një përzierje të shkëlqyer të teknologjisë dhe përsosjes. Ky jaht super luksoz...

Ky super jaht luksoz është dizajnuar nga kompania Grey Designs, dhe është i gjatë 75 metra dhe paraqet një përzierje të shkëlqyer të teknologjisë dhe përsosjes.

Ky jaht super luksoz përveç pamjes premtuese nga jashtë, mban brenda vetes një qytet te vogël, apo gjithçka që gjendet në një lagje të zakonshme qyteti.

xhibitionist-yacht_5-580x435
Posedon edhe garazh, dhomë argëtuese dhe një çati të pajisur me panele diellore të cilat mundësojnë edhe uljen e helikopterëve. Në aspektin e motorizimit, jahti mund të mburret me një motor v13 dhe me 630 kuaj-fuqi. Dobësia e vetme që posedon është ajo se nuk mund të përdoret si një nëndetëse(një opsion që kanë shumica e jahteve), por ky tipar me siguri do të ndërtohet në të ardhmen.

Mega jahti me emrin Xhibitionist, është një mjet lundrues luksoz, shumë funksional dhe që duket si makina e Batmanit./itshqip.com

xhibitionist-yacht_4-580x435xhibitionist-yacht_21-580x435 xhibitionist-yacht_3-580x435 xhibitionist-yacht_1-580x435

RELATED BY